עיצוב קוביות לאחר מתיחת בטן ועוד שאלה קטנה

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

23/02/2014 | 19:15 | מאת: צחי

טלי היקרה ערב טוב.עברתי ניתוח מתיחת בטן ושאיבת שומן לפני ארבעה חודשים ורציתי לדעת מתי יהיה אפשרי לעשות את עיצוב הקוביות בבטן<? כמו כן לאחר מתיחת הבטן והשאיבה עדיין נשאר לי שומן/עור עודף בצידי הבטן(קצת צדדדים)ואני לא בטוח אם זה שומן או עדיין עור עודף? האם בניתוח עיצוב הקוביות יהיה אפשר לעצב גם את החלק הזה? אני מודה לך מאוד,תודה רבה:)

צחי שלום, אתה מוזמן להגיע לבקורת כדי להתרשם ממבנה גופך. ניתן לבצע את עיצוב הקוביות בתנאים מסויימים ויש להתרשם האם קימים. המועד הנו החל מחצי שנה ממתיחת הבטן. בנוסף, ניתן באותה הפעולה לטפל בעודפים הצידיים.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן