ניתוח לעיצוב קיר הבטן ומתיחה

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

05/02/2014 | 14:53 | מאת: אבי

שלום רב עברתי ניתוח שרוול לפני כ- שנה מאז הורדתי במשקל כ-61 ק"ג ואני עומד היום על משקל 65 עם גובה 170 ס"מ . (גיל-23), BMI-23.11 אחוזי שומן 14.5%. נשאר לי עודפי עור מינוריים בבטן התחתונה, ועודפי עור בישבן ובירכיים. השאלה שלי האם ניתן לשלב ניתוח מתיחת בטן עם תחתונה עם עיצוב קוביות בבטן או שפעולת המתיחה דורשת החלמה ורק לאחר מכאן ניתן לבצע ניתוח לעיצוב קוביות בבטן ?

אבי שלום, אכן מומלץ לפצל בין ניתוח מתיחת הבטן לבין עיצוב הקוביות. מקובל לבצע מתיחת בטן ולאחר כחצי שנה לבצע שאיבת שומן בשיטת VASER HiGH DEF על מנת לעצב את ה"קוביות".

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן