שאיבת שומן או מתיחת בטן ???

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

01/01/2014 | 19:08 | מאת: roni

אני בת 53 רזה באופן כללי 1.60 גובה 60 ק"ג . מבנה גוף יחסית רזה נותרה בטן תפוחה ללא סימני מתיחה בכלל אין עור רפוי לא מקומטת ולא משתפלת . בבדיקה נפרדת אצל שני רופאים אחד הציע מתיחת בטן והשני שאיבת שומן ובודיטייט עם תוצאות טובות. ברור שאני מעדיפה פעולה שאינה כירוגית ומצד שני שני רופאים נתנו לי חוות דעת שונה. הייתכן? ומה עלי לעשות לדעתך?

רוני שלום, מדבריך עושה רושם שהבעיה ממנה את סובלת הנה התרחקות בין שרירי דופן הבטן ודרגה קלה של עור ושומן עודפים. עושה רושם שחומרת הבעיה אינה גדולה באופן יחסי. בגילך יכולת העור להתכווץ הנה מוגבלת, ולכן הניתוח שהייתי מציעה לך הנו מתיחת בטן, יתכן בשלוב עם שאיבת שומן. את צריכה להבין שהמסת או שאיבת שומן הנה פעולה כירורגית, ניתוחית, לה עלולים להיות סבוכים כמו כל ניתוח אחר. ממליצה שתבחרי במנתח המקצועי יותר בעינייך וקבלי ממנו מידע באשר ליתרונות והחסרונות בבצוע כל אחת מהפעולות שציינת.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן