הרמת עכוז וצלקות

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

19/12/2013 | 19:52 | מאת: אבי

שלום רב אני בחור בן 34 הייתי אצלך בייעוץ לפני כשנה בנוגע לשאיבת שומן במותניים והצעת לי הרמת עכוז. אני כמובן נלחצתי מהצלקות שישארו לי היום התחלתי שוב לחשוב על הנושא כיצד ניתן לראות תמונות אחרי ניתוח אצלך? בעצם הפחד מצלקת גדולה זה מה שמרתיע אותי

אבי שלום, בניתוחים לעיצוב הגוף אנו משפרים את המראה באזור ספציפי באמצעות שילוב בין הסרת רקמה ושאיבת שומן. כאשר מסירים רקמה, נוצרים חתכים ניתוחיים ואלו מחלימים כצלקות. ניתן כיום לשפר איכויות צלקת. אתה מוזמן ליעוץ בו תצפה בתמונות של מטופלים בעלי מבנה גוף דומה אשר עברו טיפול בו הנך מעוניין ותוכל להתרשם מהצלקות.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן