מעוניינת מאוד בשינוי המראה שלי

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

19/12/2013 | 09:42 | מאת: נאנא

שלום דר' פרידמן, אני בת 31 רווקה שוקלת כמעט 80 קילו וגובה 1.6 פעם ראשונה בשבילי במשקל כזה, התברר לי אחר כך שבלוטת התריס בתת פעילות לכן התחלתי בטיפול, אך עדיין אני לא מצליחה להוריד את המשקל הזה, ע"פ מה שקראתי על השיטה שלכם התעניינתי אך רוצה הסבר ואבחון באופן פרטני אם ישנה האפשרות. אפשר לקבל תשובה במייל הנ"ל. תודה מראש

נאנא שלום, בליווי דיאטנית ואמונים בחדר כושר תוכלי לרדת במשקלך בצורה מאוזנת ולאמץ אורח חיים בריא. במידה והנך מעוניינת להגיע לייעוץ אנא פני למרפאה לקביעת פגישה אישית, 03-6045777

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן