ניתוח לא מוצלח

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

27/11/2013 | 09:18 | מאת: אנונימית

הניתוח לא יצא אחיד וירך אחת נשאבה פחות מהשניה . נוצרה אי אחידות בירכיים ועכשיו אני מתביישת ללכת עם קצר . איך אפשר לדעת בוודאות שהרופא יביא לתוצאות טובות? והאם תיקון יעלה לי עוד כסף?

שלום לך, אחת הבעיות בשאיבות שומן הנה אירגולריות על פני השטח ואסמטריות קלות משום שלעיתים קשה לשלוט בתהליכי הרפוי של המטופל. מעבר לכך, שכיחה תופעה של אסמטריההתפתחותית קלה בין הגפים. לפיכך, כדאי שתגיעי לבדיקת המנתח ולאחריה תשאלי מה מקור הבעיה של חוסר האחידות והאם היא ניתנת לתקון. על פי המלצות האגוד לכירורגיה פלסטית, המטופל נדרש לשלם את עלות חדר הניתוח בלבד בעת תקון.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן