שאיבת שומן מהבטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

26/11/2013 | 19:39 | מאת: נעה

שלום אני בת 53, 158 ס"מ / 60 ק"ג. מבנה הגוף שלי טוב, פרט ל"צמיגים" באיזור הבטן. לדעתי (הלא מקצועית) יש שכבת שומן משמעותית מעל לשרירי הבטן, גם מתחת לטבור וגם מעליו. אני מעוניינת לבצע שאיבה, אבל לא רוצה להיכנס לפרוצדורה כירורגית משמעותית יותר כגון מתיחת בטן. האם יש בעיה לבצע שאיבה, מבחינת הגיל שלי ? או מסיבות אחרות ? (הערה: בעברי 3 ניתוחים קיסריים עם צלקת רוחבית נמוכה). בתודה

שלום לך, מדבריך נשמע שיש לך עודף עור יחד עם מצבורי שומן, כך שהפעולה הטיפולית המתאימה הנה מתיחת בטן. לעיתים, כשאיכות העור טובה ועודפי העור מינימליים ניתן להשיג שיפור מוגבל באמצעות שאיבת שומן תת עורית, אולם יש להבין שמדובר בשפור מינימלי

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן