מתיחת בטן+ שאיבת שובן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

22/11/2013 | 09:28 | מאת: אביבית

אני מעשנת כבדה בת 29 לאחר ירידה של 40 קילו במשקל אני בדרך לעשות מתיחת בטן שאלתי היא מה קורה אם אני לא מפסיקה לעשן ויעשה תניתוח?

אביבית שלום, עשן הסגריות מכיל חומרים רבים הגורמים להתכווצות כלי הדם ברקמות. במהלך ניתוחים אסתטיים שונים כמו מתיחת בטן, מתיחת פנים ועוד, מופרד העור מהרקמות שמתחתיו כחלק מהניתוח, ואותם רעלים עלולים לגרום לסגירה של כלי דם ולנמק עורי. המטרה בהפסקת העשון הנה להפחית את הסכוי לנמק עורי, סבוך העלול להתרחש גם ללא עשון אולם הנו שכיח יותר במעשנים.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן