הרמת זרועות אחרי ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

12/11/2013 | 11:05 | מאת: בת שבע

שלום דוקטור רציתי לדעת פרטים על הליך ניתוח של הרמת זרועות לאחר ירידה במשקל איך זה עובד ? אני בת 38 , ירדתי 65 קילוגרם ממשקלי ונשארו לי עודפי עור נוראיים בזרועות . אשמח לפרטים בת שבע

בת שבע שלום הצלחת הניתוח תלויה בהוצאת העור העודף. הצלקת הניתוחית הינה לאורך הזרוע, מתחילה בצידי החזה ומגיעה עד אזור המרפק. הניתוח מבוצע בהרדמה כללית ולאחר מס שעות ניתן להשתחרר הביתה. מומלצת מנוחה עם ידים מורמות בשבוע שלאחר הניתוח ולבישת שרוולון בחודש הראשון.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן