VASER HIGH DEF

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

11/11/2013 | 11:54 | מאת: אבי

ד"ר טלי פרידמן שלום רב! מנבירה באנטרנט ומהמלצת רופא כירוג שאני סומך עליו נראה לי שאם אצטרך לבצע ניתוח אסטטי אבצע רק אצלך! כנ"ל לגבי אשתי!!! ברשותך רציתי לשאול: אני בן 37, בעשר השנים האחרונות שקלתי כ105 ק"ג, משקל שהתפתח בעלייה הדרגתית מלפני כחמש עשרה שנה מנקודת מוצא של 57 ק"ג. לפני כשנה וחצי נרשמתי לחדר כושר ובעזרת תפריט תזונה עקשן ירדתי לכ70 ק"ג אך מסת השריר בגופי גדלה לפחות בכ15 ק"ג.(יש לי דרך לדעת לפי מידות המכנסיים) ישנו צמיג עקשן מסביב לבטן ולמתניים שאיני מצליח להפטר ממנו (גם מעט מאוד מתחת לשדיים),גם הקוביות בבטן שטחיות עקב שכבה (לא עבה במיוחד אך עקשנית) של שומן שיושבת שם. ברצוני לציין (עד כמה שאני מבין)כי העור חזר לגמישותו ולא נותרו קפלים כ"ש. אשמח לדעת האם הטיפול הנקרא VASER HIGH DEF אמור לעזור במקרה זה (גם לגבי ה"צמיג" בבטן ובמתניים) ומהו הסכום המשוער שיכול לעלות טיפול כגון זה. תודה רבה אבי.

אבי שלום, כל הכבוד על הישגך! פעמים רבות עודפי העור לא נראים ממש כקפלים ברורים, ורק בצביטת העור מזהים שהבעיה המרכזית הנה עודף עור ולא רק שומן. התשובה לשאלתך מותנית בממצאים שנגלה בעת בדיקתך, התחושה שלי הנה שהבעיה העקרית הנה עודפי עור ואז הניתוח יצטרך לתת מענה לעניין זה. נשמע לי שעיצוב הקוביות בבטן לא ממש עונה לצרכיך, למרות שניתן לבצעו לאחר מתיחת העור כטיפול משלים. אני מציעה שתגיע לבדיקה...

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן