מיואשת

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

10/11/2013 | 23:03 | מאת: נועה

שלום רציתי לדעת אם זה אפשרי שאני יעבור את הניתוח ושישאבו לי בערך משהו כמו 15-20 קילו? אני שוקלת 60 ואני מיואשת מכל הדיאטות ירדתי פעם ל54 ואז עליתי שוב וירדתי שוב ושוב עליתי וקשה לי נמאס לי הגעתי למצב שאני מדוכדכת וממורמרת ונורא רע לי גם שירדתי אף פעם לא הגעתי למשקל שאני רוצה אני יכולה לעבור את הניתוח או שזה סיכון?? אני אשלם כפול אם צריך אני אעשה הכל. ואגב אני בת 20.

נועה שלום, שאיבת שומן אינה תחתליף להרזיה ולכן אינה רלוונטית עבורך בשלב זה. אנא פני לרופא המשפחה וממנו תקבלי מידע על האופציות הקיימות כיום להרזיה.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן