מתיחת בטן חלקית

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

07/11/2013 | 14:51 | מאת: ליאת

טלי שלום,ברצוני לדעת אם ניתן לעשות מתיחת בטן חלקית ועדיין לקרב את שרירי הבטן העליונים והתחתונים,(אין לי שומן וגם לא הרבה עודף עור)הבעייה היא בעיקר בשרירים. כמו כן הטבור לא גבוה.. מה האפשריות?

ליאת שלום, ניתן לבצע מתיחת בטן חלקית (לא מיני מתיחה), ולקרב את השרירים. אם הטבור נמוך זהו יתרון עבור מתיחת בטן, ופעמים רבות המטופלות מופתעות מכמות עודף העור הקיימת. בבדיקתך ניתן יהיה להמחיש לך את מידת עודף העור.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן