מתיחת בטן חלקית

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

03/11/2013 | 22:26 | מאת: איה

תודה על התשובה המהירה,כמה שאלות נוספות בנושא:מה קורה לעור במתיחת בטן חלקית,ואם הטבור לא גבוה מה עושים? והאם ניתן להדק את העור עם אינפרא ,כמו שעושים בבודי טייט.... כל זה כדי לא לעבור מתיחה מלאה,ולהזיז את מקום הטבור. אני פשוט חוששת מאיבוד הטבור,חתך ארוך והחלמה ארוכה. ויודעת שאין לי הרבה עודף עור,אך צריכה קירוב שרירים. בברכה ותודה ,איה

איה שלום, המטרה בניתוח למתוח את עור הבטן, כיום אין חלופות יעילות.צריך לבדוק אותך ואז להחליט.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן