מיני מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

02/11/2013 | 09:55 | מאת: איה

טלי שלום,לאחר התייעצות התברר לי שניתן לעשות מתיחת בטן חלקית,ועדיין לקרב את שרירי הבטן העליונה,בלי להזיז את מקום הטבור,אך במצב כזה נשאר עודף עור מסוים...האם אין דרך אחרת להדק את העור? והאם זה נכון? אם אין לי הרבה עודף עור,מה עדיף מלאה או חלקית? תודה,איה

איה שלום, ישנן גרסאות שונות למתיחת הבטן. כדי לקבל תוצאה מיטבית מומלץ להתאים את הניתוח למבנה גופך ולשאיפותיך האסתטיות. במידה עודפי העור הנם קטנים בבטן התחתונה והעליונה, עם טבור גבוה יחסית ודיאסטזיס שרירי, ניתן לבצע מתיחת בטן חלקית, בה הגישה לטבור שונה מהמקובלת ועדין ניתן לבצע קרוב של השרירים. קיימת צורה אחרת של מתיחת בטן הקרויה מיני מתיחת בטן ובה השפור הנו רק בבטן התחתונה ולא מעל הטבור ולא מתבצע קרוב שרירים. הלכה למעשה, רוב המטופלות לאחר לידות השואפות לשפור בדופן הבטן זקוקות למתיחת בטן סטנדרטית. אשמח לראותך ולייעץ לך אישית אם תחפצי.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן