ניתוח שאיבה ומתיחה

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

21/10/2013 | 11:20 | מאת: ריקי

אני אמורה לעבטר ניתוח שאיבה ומתיחת בטן, אני סובלת מוורידים ברגליים כבר הרבה שנים, הייתי מעוניינת לדעת האם מותר לעבור ניתוח שיש וורידים ברגליים, חייבת לציין שב2007 עברתי ניתוח הגדלת חזה פעמיים (תיקון) וגם אז היו וורידים, עשיתי בדיקת קריש בדם והINR יצא 1 והptt בנורמה .... האם זה תקין ואוכל לעבור את הניתוח ללא דאגה אשמח לתגובה ותודה מראש

ריקי שלום, אין מניעה לעבור ניתוחים אסתטיים תחת נטייה או סיכון גבוה מהרגיל לקרישי דם. עם זאת, יש לנקוט בכל האמצעים להפחתת הסיכון לפקקת ורידים,. ודאי שהמנתח ינקוט באמצעים המקובלים בין אם קיימת אי ספיקת ורידים שטחיים או בהעדרם. --

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן