רזה עם בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

05/10/2013 | 08:25 | מאת: א.א

טלי שלום,בת 36 אחרי 3 לידות ,מטר שישים ,שוקלת 52,יש לי מבנה גוף רזה,אך הבטן בולטת ,בעיקר מהערווה לטבור. אין לי הרבה שומן בבטן,אך האם ניתן לשאוב ולהעביר לישבן? ומה ניתן לעשות לגבי הבליטה ששום ספורט לא עוזר לה??? מיואשת לחלוטין...א.א.

שלום לך, מבנה גופך רזה, ולכן סביר להניח שהבליטה בבטן התחתונה אינה נובעת ממצבורי שומן, אלא מדיאסטזיס (ריחוק בין השרירים). לכן קרוב לודאי שהטיפול בבעיה זו הנו ניתוח מתיחת בטן. לאחר בדיקתך וזיהוי מקור הבעיה אמליץ בפניך על הטיפול בה.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן