שיחזור

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

04/10/2013 | 07:42 | מאת: דורית שוורץ גוטמן

אני דורית, בת 46 לאחר 2 כריתות מלאות עקב סרטן. האם את מייעצת בתחום? משחזרת? ומהן השיטות היום? תודה מראש.

דורית שלום, תחום שחזורי השדים התקדם מאוד בעשור האחרון ורוב בתי החולים יכולים להציע מגוון גדל של טיפולים ניתוחיים המותאמים למבנה גופה של המטופלת ושאיפותיה. אני ממליצה שתפני לקבלת פרטים למרפאת כירורגיה פלסטית בבית החולים הקרוב למקום מגוריך, תבדקי ויוצגו בפניך האופציות הטיפוליות. בנוסף תוכלי לקרוא מידע נוסף בפורומים בנושא שחזורי שדיים. בהצלחה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן