הסרת שומן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

03/10/2013 | 09:58 | מאת: גל

אני בן 42 משקל 72 מתאמן עם עודף שומן באיזור הבטן והמותניים..הוא מוערך ב 2.5-3 ליטר קראתי הרבה על כל מיני טיפולים ואני מתלבט..איזה טיפול יכול להתאים? תודה

גל שלום, במידה וקיימים באזורים שציינת מצבורי שומן ואיכות העור טובה- ניתן לעצב את אותם האזורים באמצעות שאיבת שומן. ראשית בחר את המנתח אשר יבצע את הפעולה, ושאל אותו באשר לסוגי המכשירים לשאיבת שומן עליהם הוא ממליץ. הטכניקה הניתוחית דומה, וההבדלים בשאיבות הרגילות הנם קטנים יחסית. התוצאה תלויה קודם כל בנסיון ובמיומנות הניתוחית של המנתח , באיכות העור ובכמות השומן הנשאב, ופחות תלויה בסוג המכשיר. בהצלחה!

10/10/2013 | 09:23 | מאת: גל

שלום רב אני מבין מדבריך שטכניקת הבודי טייט או RF לא מתאימה במקרה שלי? בברכה

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן