מתיחת בטן שניה

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

25/09/2013 | 07:22 | מאת: דן

שלום ד"ר פרידמן :) עברתי מתיחת בטן באוגוסט 2012, מאז החלמתי יפה מאוד. אני רוצה לעבור עוד מתיחה כדי להסיר לגמרי סימני מתיחה לאורך הבטן התחתונה. הסימנים הם אנכיים ומגיעים מהצלקת עד לטבור. אני מרוצה מאוד מהמתיחה עצמה, אך גם הסימנים מפריעים לי מאוד, במיוחד בשכיבה כשהם מתקמטים. האם זה קל יותר מהמתיחה הראשונה? קשה יותר? פשוט יותר? תודה :)

25/09/2013 | 07:39 | מאת: דן

ועוד דבר: אני רוצה גם לשאוב שומן מאיזור הערווה. אני ממש ממש אודה לך אם תוכלי לפרט על כך. אגב, בן 27.

ניתן לשאוב שומן מאזור הערווה. פעולה פשוטה, בהרדמה מקומית. עם זאת יש לזהות קודם לבצועה האם המלאות שם נובעת באמת מעודף שומן או נובעת מצניחה של האזור. הטיפול בצניחה הנו אחר.

דן שלום, ציינת שעברת מתיחת בטן לפני כשנה והחלמת יפה. מדבריך ניתן להבין שכיום עור הבטן מתוח היטב. לפיכך, כבר לא קיים עודף עור בבטנך ולכן לא נוכל קרוב לודאי לחזור על ההליך הניתוחי... עדין אין טיפול אמין בסמני המתיחה, למעט הסרתם בניתוח או מתיחתם.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן