שאיבת שומן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

09/09/2013 | 08:18 | מאת: דני

שלום אני בן 56 גובה 1.76 ומשקל 115 ק"ג יש לי מבנה גוף רחב. עסקתי כ-4 שנים בחדר כושר שלוש פעמים בשבוע אך בשניים האחרונות הפסקתי כל פעילות. בעבודה בחדר כושר לא הצלחתי להוריד את הכרס למרות הגידול במסת שרירים. היום יש לי בטן תחתון נפול .....הייתי רוצה לשקם את המראה ואולי גם לדרבן את עצמי לחזור לפעילות. שאלתי היא האם שאיבת שומן יכולה לעזור /לתרום ולהחזיר לפרופורציה את המראה? תודה מראש

דני שלום, נשמע מדבריך שהנך סובל ממשקל עודף. יש לבדוק אותך כדי להתרשם מדוע הבטן בולטת, שכן גברים רבים עם כרס סובלים למעשה מהשמנה תוך בטנית. הכוונה היא להשמנה עמוקה, סביב המעי, אותה לא ניתן לשאוב, זאת בהשוואה לשומן תת עורי המטופל באמצעות שאיבת שומן.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן