ניתוח מתיחת בטן ושאיבת שומן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

08/09/2013 | 12:29 | מאת: יעל

לד"ר טלי שלום וברכה, אני עברתי ניתוח מתיחת בטן ושאיבת שומן מהמתניים לפני כשבוע וחצי. אני מרוצה מאוד מהתוצאה מה עוד שהבטן כיום מתוחה מאוד, ונעלמו כל קיפלי העור שהיו עקב הריונות. אני מודאגת מאד מכך שהגב התחתון שלי עדיין רדום מהשפעת האפידורל, שבעזרתו נותחתי.(לא בהרדמה מלאה). לשאלתי את הרופא המנתח, קיבלתי תשובה שזה לא יכול להיות. האם הגיוני שעדיין ארגיש עיצבוב קל בלבד בגב התחתון שלי 9 ימים לאחר הניתוח? מודה לך על תשובתך. שנה טובה, מיעל

יעל שלום, לעיתים התחושה המופחתת קשורה בשאיבות שומן באותו האזור.בררי האם בוצעה שאיבה שם.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן