תל אביב

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

25/07/2013 | 10:29 | מאת: רוית

עברתי לפני 10 ימיים טיפול בודי טייט יריכיים והצרת היקפים היתכן שעד היום אין תוצאה??? ואגב לגבי תהליך ההחלמה הוא ארוך יותר ממה שטוענים!!!

רוית שלום, הליך ההחלמה משאיבת שומן תלוי בהיקף השאיבה: הנפח הנשאב ומספר האזורים המטופלים. שינוי נראה כבר בעיצומה של הפעולה ובהמשך האזור צובר נוזלים עקב הטראומה המקומית. נוזלים אלו יוצרים נפיחות זמנית אשר חולפת בהדרגה ולכן תוצאה סופית נראה כעבור מספר חודשים. החלמה מהירה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן