מועמדת לניתוח בשבוע הבא

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

10/07/2013 | 12:28 | מאת: סוניה

שלום,אני אחרי ניתוח שרוול לפני שנתיים וחצי ובשבוע הבא עוברת מתיחת בטן היקפית באישור הקופה, אני כמעט בת 50 ובשל גילי יש לי עליות וירידות של 1.5 ק"ג במשקל האם זה ישפיע על הניתוח. בסך הכל רזיתי 42 ק"ג אולם הBMI עדיין 31 וזה בגלל כמות הספורט הרבה שאני עושה. אני כל הזמן בלחץ שאולי לא ינתחו אותי למרות שהרופא שלי אמר שאין סיבה אבל אני ארגע רק אחרי הטרום ניתוח מה דעתך.

סוניה שלום, שינויי משקל קלים לא ישפיעו על תוצאת הניתוח. במידה ומצבך הרפואי תקין ואינך מעשנת אני מניחה שתאושרי לניתוח, ושתהני ממנו! בהצלחה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן