זרועות

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

19/06/2013 | 09:39 | מאת: מיכל

כמה זמן החלמה מניתוח זרועות? האם ניתן לקפל את היד לאחר הניתוח? מותר לישון על הצד? אפשר לצחצח שיניים? אפשר לחפוף שיער בידיים? מה אסור לעשות?

משך ההחלמה הנו כשבועים, ניתן לקפל את היד מיד לאחר הניתוח ולתפקד באופן כמעט מלא תחת המגבלות הבאות: להמנע מתנועות חדות של הגפה, להמנע מנשיאת משקל ומהרמת הזרוע מעל גובה הכתף בשבועים שלאחר הניתוח. מומלץ לשון עם ידיים מורמות על כרית בשבוע הראשון ואין פטור מצחצוח שיניים!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן