מתיחת זרועות

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

19/06/2013 | 09:36 | מאת: גל

בת 55.יש לי עודפי עור בזרועות ולכן לא הולכת עם חולצות גופייה. מתיחת זרועות יאפשר לי ללכת עם חולצות גופייה? האם הצלקות לא יגרמו לי לבעיה חדשה שבגללה לא אוכל ללכת ללא שרוולים? תודה.

מתיחת זרועות תחטב את זרועותיך אולם תשאיר צלקת לאורך החלק הפנימי של הזרוע. מטופלים רבים מסתדרים עם לבוש חשוף, בזכות מיקום הצלקת המוסתר ברוב התנוחות של הזרוע כמו גם בשל התובנה אליה הגיעו שצלקת עדיפה על פי עודפי עור. אולם, תובנה זו הנה אישית ואינה נכונה לכולם. במידה ובראיה האישית שלך, צלקת הנה גרועה כמו עודפי עור או אף יותר, הרי שאינך בשלה לניתוח זה ואיני ממליצה שתבצעי אותו בשלב זה. זכרי שצלקת מגיעה לבשלות בחלוף הזמן ושקיימים טיפולים המטשטשים אותה. עם זאת- היא לעולם לא תעלם ואצל חלק מהמטופלים עשויה להיות לא יפה, רחבה ובולטת.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן