לאחר מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

20/05/2013 | 16:10 | מאת: דינה

לד"ר פרידמן שלום כשלשה שבועות מניתוח מתיחת בטן עדין לא יכולה ללכת זקוף כמה זמן עד שאחזור לעצמי ואוכל ללכת זקוף.

20/05/2013 | 22:08 | מאת: לינה

היי דינה.אני בעוד שבוע מתכוננת לניתוח מתיחת בטן הקפית.תוכלי לספר לי קצת.הית עם נקזים? מדאיג אותי מאוד שיש לך עדין כאבים

דינה שלום, לרוב תוך כשבוע ממתיחת הבטן ניתן להתיישר. קצב ההתיישרות הנו אישי ותלוי בעיקר באיכות הרקמות (העור, השרירים...) עם זאת, לעיתים מטופלות אשר נראות שמהלכות זקופות, מדווחות על תחושה של התיישרות לא שלמה, אשר לעיתים נובעת מתפירת השרירים הפנימית או בעיקר מחשש שלהן מתחושת מתח או כאב.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן