ניתוח זרועות בשילוב מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

05/05/2013 | 17:03 | מאת: מיכל

האם ניתן לעבור ניתוח זרועות בשילוב עם ניתוח מתיחת בטן? כמה זמן לוקח כל ניתוח לכשעצמו? האם ניתן למקם הצלקת בבית השחי? כמה זמן צריך ללכת עם חגורה לזרועות? תודה?

מיכל שלום, ניתוחים משולבים בהחלט אפשריים ואפילו מומלצים על מנת לחסוך במשך ההחלמה וניתוחים חוזרים. באשר לניתוח הזרועות- יש להעריך את מצבך- כמות עודפי העור ומיקומם לאורך הזרוע ועל פי זה נחליט יחד מהו סוג הניתוח המתאים לך. בהתאם לסוג הניתוח וקצב ההחלמה שלך כך יותאם משך לבישת החגורה- בין שבועים לחודש.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן