שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

25/10/2010 | 22:22 | מאת: גליה

אני אחרי דייאטה שבא הורדתי 25 קילו ממשקלי. נותרו לי עוד 15 קילו להגיע למשקל היעד שלי אך אנשים מסביבי אומרים לי שאולי לא כדאי לרדת עוד כל כך הרבה כי אאבד מהאלסטיות של עור הפנים והגוף והעור יהיה רפוי מאוד. (בת 48). נותרה לי בטן גדולה, שתמיד הייתה עקב האכילס שלי. בטן רחבה ונפולה ופות שמן עם "כרית". אין ספק שאני מועמדת מתאימה למתיחת בטן ואני חולמת על הניתוח הזה בלילות כשהבטן מקרקרת.. שאלתי היא - האם אוכל לעבור את הניתוח אפילו שעדין יש לי עודף משקל? מה קורה אם יורדים נגיד, עוד 5 קילו אחרי הניתוח??

שלום גליה, אני ממליצה לך לעבור את מתיחת הבטן במשקל הגוף הנמוך ביותר אליו תגיעי, וכמובן, לאחר מספר חודשי התייצבות. אל תתפתי, אל תשברי ואל תגררי אחרי המלצות של גורמים לא מקצועיים. כפי שאת מספרת,כבר כיום קיימת בטן גדולה, אז מה משנה אם תגדל קצת יותר אם בכלל, עד הניתוח?.שינויים קלים במשקל לא ממש ישפיעו על תוצאות הניתוח אולם תשיגי תוצאות טובות יותר במשקל נמוך, עם פחות סבוכים.בהצלחה לך!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן