שאיבת שומן-א סימטריה

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

02/05/2013 | 18:10 | מאת: שני

ד"ר פרידמן שלום רב לפני כ 3 שנים עברתי ניתוח שאיבת שומן באזור הירכיים החיצוניות כיון שמה שהיה לי נקרא "עכזוים כבדים" ומאורכים. השאיבה יצאה לא סימטרית בישבן אחד נוצר שקע גדול ואילו בשני רק שינוי קל. במשך שנתיים חיי הפכו לסיוט, חשתי תחושה קשה של אי נוחות בלתי נסבלת. הפרופ' שניתח אותי לא הסכים לתקן (מחשש שאני פרקקציוניסטית.. שטיות זה לא קשור למקרה) - ואף רופא לא רצה לתקן. כי זה היה מסובך (גם שהסתבר שהפרופ' היה ממוריהם של המון רופאים שלא רצול"געת" לו בעבודה). לאחר מסע חיפוש מפרך הסכים רופא לתקן - ואילו רק אחרי 2 תיקונים המצב הפף ל"נסבל" יותר. מה שכן עדיין מלווה אותי תחושה קשה של אי נוחות בגלל השקע שנוצר מה אפשר לעשות -ע"מ לעשות תיקון נוסף קטן וללא הרדמה (מן הסתם זה ניתוח 4 והיה לי קשה להוציא את כל הכסף הזה ..) אודה לך מאוד שני

שני שלום, במידה והבעיה הנה שקע עקב חוסר ברקמת שומן, ניתן להמשיך עם הזרקות שומן למשל. יש להעריך את האזור משום שלעתים השקעים נובעים מרפיון עור ואז הפתרון הנו דווקא מתיחה עליונה (הרמת עכוז)

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן