שומן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

24/04/2013 | 01:47 | מאת: עמית

ד"ר טל, שלום! שלום, אני בת 32 אחרי 3 לידות ומתיחת בטן אחת:) לא שמנה בכלל (171 גובה ו-63 ק"ג) אבל עם מעט שומן בירכיים והאגן שמפריע לי והורס את המראה בעיני. השאלה אם כדאי לי לעשות משהו עם העניין? אני לא יודעת מה ההבדל בין המסה לשאיבה וקראתי איפשהו שכשמוצאים שומן מאזור מסויים אז בעצם מוצאים תאי שומן ואז במידה ועולים במשקל אז השומן יתחיל להצטבר במקומות אחרים בגוף וזה עלול ליצור מראה לא טבעי ולא פרופרציונאלי. אני שומרת על תזונה וספורט אבל בכל זאת... השאלה אם זה נכון? האם השומן כבר לא יכול להצטבר בבטן אחרי הניתוח? ומה כדאי לעשות במצב שלי בקשר לירכיים והאגן? תודה מראש

עמית שלום, את מוטרדת ממצבורי שומן לא פרופורציונאליים בירכיים ובאגן. ניתן לטפל בהם באמצעות שאיבת שומן, אשר הנה הליך ניתוחי פשוט. קיימות מספר טכנולוגיות, או מכשירים לשאיבת השומן, חלקן מממיסות את השומן קודם לשאיבתו. במידה ועולים במשקל לאחר השאיבה, מצטבר שומן בצורה פרופורציונאלית יותר כעת באזורים שטופלו, ובמקביל -באזורים שם ישנה נטיה אנדיבידואלית להשמנה ואשר לא טופלו, עשוים להשמין.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן