מחטב לא מתאים לאחר שאיבה - התייעצות

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

17/04/2013 | 22:43 | מאת: ענבל

היי ד"ר עברתי שאיבה קלה מהירכיים פנימיות/חיצוניות + ברכיםם פנימיות בסך של 2200 CC בשני הצדדים יחד.הולבשתי במחטב אשר ממש ממש לוחץ וכואב לי שזה הכי גרוע יותר מהכאב של השאיבה. האם כדאי לרכוש מחטב גדול יותר (הבטן ממש לא נסגרת עליי) ואיפה מומלץ לרכוש אביזר זה מנסיונך .הוצאתי הרבה על המחטב שבעצם נמכר לי לאחר ההרדמה ללא ידיעה כמה יעלה והאם יתאים

ענבל שלום, מטרת המחטב הנה להפחית הצטברות נוזלים ולהצמיד את העור בצורה סדירה. הלחץ אינו אמור להיות נכר באזור השאיבה. המגבלה במחטבים הנה שלא קיים מגוון מידות רחב, ולעיתים קשה להתאימם בצורה מדוייקת למבנה הגוף האינדיבידואלי. משום שהשאיבה בוצעה אצלך בגפים התחתונות, מחטב הנו הלבוש המתאים ביותר לאחר הניתוח. במידה והיקף האגן או המתניים גדול באופן יחסי מהיקף הירכיים, אכן עלול להיות קושי בסגירה מלאה שלו.אני ממליצה שתפני להתייעצות עם המנתח.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן