מתיחת בטן בשילוב הקטנת חזה לגבר

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

04/04/2013 | 20:31 | מאת: בדוי

שלום, אני בן 32. לאחר ירידה ניכרת במשקל נותרו עודפי עור ושומן באזור הבטן והחזה. האם ניתן לבצע מתיחת בטן והקטנת חזה בניתוח משולב? אם לא, כמה זמן אחרי הניתוח הראשון ניתן לבצע את השני? תודה.

שלום לך, בגברים ובנשים בהחלט ניתן לשלב בין ניתוחים של אזורים שונים בגוף, ובהם גם בטן וחזה. עם זאת, אצל חלק מהגברים לאחר ירידה במשקל עדיף לעיתים משקולים אסתטיים לפצל בין הפעולות השונות, להתחיל עם הבטן ולהמשיך עם החזה בשלב שני. הייתי ממתינה כשלושה חודשים.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן