ניתוח למתיחת בטן שאיבת שומן חזה

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

30/03/2013 | 18:10 | מאת: רויטל ברקאי

ברצוני להתעניין בניתוח משולב בטן וחזה בסיכונים בזמן הרצוי לניתוח ובמחיר העלות . מהיכן את ? איפה מבצעים את הניתוח ?

שלום רויטל באם מצבך הבריאותי תקין, ניתן לבצע שלוב בין מתיחת בטן, להרמת או הגדלת חזה. הניתוח מבוצע בהרדמה כללית, מצריך לילה השגחה ושחרור הביתה למחרת היום. הניתוח אינו נטול סכונים,אולם השלוב בין הניתוחים אינו מעלה את שכיחות הסכונים פר אזור ניתוחי, ומקובל כיום. במפגש הייעוץ תקבלי פרטים נוספים כמובן. לקביעת תור לייעוץ את מוזמנת להתקשר 03-6045777

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן