סנטר

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

11/03/2013 | 23:03 | מאת: סתיו

ד"ר שלום, שמעתי בעבר על ניתוחים להגדלת ועיצוב הסנטר, ורציתי לשאול האם קיימת גם פרוצדורה להקטנת סנטר ועד כמה היא מסכנת את שאר תווי הפנים. תודה מראש.

סתיו שלום, קיים מגוון ניתוחים להקטנת ועיצוב הסנטר, אשר לרוב מבוצעים ע"י מנתחי פה ולסת. מטרת ניתוחים אלו עשויה להיות תפקודית כמו גם אסתטית. על מנת לשפר פרופורציות בפנים ניתן לעצב אזורים אחרים חוץ מהסנטר כמו לחיים, כך שלעיתים עיצוב לחיים וצידי הלסת התחתונה מטפלים בדספרופורציה של הסנטר ועשויים לחסוך ניתוח גדול.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן