עיצוב הישבן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

28/02/2013 | 10:54 | מאת: שרה

ד"ר טלי שלום, יש לי ישבן שטוח, אני יחסית רזה אבל יש לי בטן. השומן מצטבר רק שם :-) רציתי לדעת מהי תקופת ההחלמה? האם זה יהיה בשאיבת שומן עצמי ואצטרך ללכת עם חליפות לחץ ?? האם יש צלקות ? העור שלי מצטלק לא יפה בכלל לצערי. תודה רבה.

שרה שלום מדבריך ניתן להסיק שלא קיימים עודפי עור נכרים באזור הישבן, ולכן קרוב לודאי תוכלי להנות מעיצוב ישבן באמצעות הזרקת שומן עצמי.בפעולה כזו מדובר בחתכים זעירים באזור הישבן המחלימים כצלקות זעירות.

04/03/2013 | 19:57 | מאת: שרה

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן