תיקון מתיחת בטן :(

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

25/02/2013 | 15:25 | מאת: ליה

אני כחודשיים לאחר מתיחת בטן. המתיחה לא הצליחה והמקום רחוק מלהראות טוב... היום בביקורת הרופא אמר שצריך לבצע תיקון. (רוצה לציין שהיו לי רק שאריות עור. לא היה שום צורך בשאיבת שומן וכמו כן הרופא לא תפר את שרירי הבטן שהיו מתוחים). שתי שאלות: האם צריך להמתין עד לביצוע הניתוח הבא פרק זמן מסויים או שאפשר מייד לבצע? האם פותחים מחדש את הכל מצד לצד או רק את האמצע - את המקום הבעייתי?

שלום ליה, איני יודעת מה היתה הבעיה הספציפית, האם הפרעה ברפוי פצעי הניתוח או רפיון עור. סוג הבעיה ומידת האי נוחות הנגרמת לך בעטיה יכתיבו את תזמון הניתוח המתקן ואת היקפו. בהצלחה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן