שאיבת שומן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

17/02/2013 | 20:33 | מאת: רוני

קבעתי תור לשאיבת שומן באזור המותניים ואחורי הגב.אני שוקלת כ 63 קילו וגובהי 160 ויש לי שומן ממוקד באזורים אלו וגם בבטן.את הבטן אמרו לי שלא אוכל לעשות ביחד עם המותניים והגב אלא לאחר שאחלים כ3 שבועות. שאלתי היות ויש לי ארוע משפחתי חשוב והשאיבה אמורה להיות חודשיים לפני האם זה מספיק זמן כדי שלא יהיה לי נפיחות,כאבים וכו. כי אני מעוניינת שמצבי יראה יותר טוב ןלא ההפך.כמה זמן לוקח במצב הכי פסימי שתרד הנפיחות. תודה

רוני שלום, משך ההחלמה משאיבה הנו מספר חודשים, עש קבלת תוצאה הקרובה לסופית. לתשומת לבך, לעיתים כן ניתן לבצע שאיבות בגב ובבטן באותה עת, תחת מגבלות של נפח שאיבה ואופי ההרדמה. בהצלחה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן