שאיבת שומן בטן ומותניים והזרקתו למילוי החזה והפנים

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

28/01/2013 | 19:04 | מאת: שלומית

שלום דר' פרידמן. ברצוני לבצע שאיבת שומן מהבטן ומהמותניים. ומתיחת בטן. אני בת 57 בריאה. רציתי לדעת האם אפשר באותה הפרוצדורה, להזריק את השומן לשדיים שאיבדו מנפחם, ולפנים שהצטמקו מעט. האם ניתן לעשות את כל הנ"ל, בפעם אחת, אצלך. תודה רבה.

שלומית שלום, ניתן לשלב בין ניתוח מתיחת בטן לשאיבות והזרקות שומן כמובן שיש לבדוק אותך על מנת להעריך כמה עודף שומן קיים והאם את מתאימה לפעולות ניתוחיות אלו. במידה ותרצי אשמח לפגוש אותך במירפאתי. טלפון מרפאה 03-6045777 נייד 0507755393

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן