שבועיים אחרי מ

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

23/01/2013 | 22:44 | מאת: ליה

אני שבועיים אחרי ניתוח מתיחה יש לי שתי שאלות: 1. התפר של הניתוח נראה עם קיבוציו עור.. זה משהו שמשתנה עם הזמן? 2. ב 5 הימים האחרונים אני מדממת בלי הפסקה מהטבור. הרופא אמר שזה תקין. תוך כמה זמן זה אמור לעבור?

שלום ליה, פעמים רבות העור יוצר כיווצים לאורך אזור התפירה או בקצהה, בשל הידוק שולי החתך במהלך התפירה וזה בהחלט צפוי להשתחרר עם הזמן. בקו התפרים קיימת נטיה לדמומים קטנים בימים הראשונים לאחר הניתוח, וזה לרוב יהיה באזור הטבור או מוצא הנקזים, משום שחתכים אלו אינם מודבקים...עם זאת, בשבועות הראשונים לאחר הניתוח כדאי להגיע לבקורת המנתח באם מופיעה תלונה חדשה. החלמה מהירה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן