שאלה בדחיפותתת

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

24/11/2012 | 17:02 | מאת: חסויייי

שלום , אני בת 19 הגובה שלי הוא 1.53 ומשקלי הוא 46. הנני סובלת מעודף שומן בבטן שנורא מפריע לי כלומר הצטברות של שומן מין צמיגים כאלה בבטן שנורא מפריעים לי כאשר אני יושבת כי הם מתכנסים אחד בשני. התחלתי בפעילות ספורטיבית על מנת לחזק את שרירי הבטן ולהיפטר מהם אך שום דבר לא עזר. הייתי רוצה לדעת מה אוכל לעשות על מנת להיפטר מהם אחד ולתמיד כי הם מאוד מפריעים לי אף על פי שהמשקל שלי הוא תת משקל בבטן שלי מצטבר כל השומן וגורם לצמיגים ולחוסר נוחות . תודה רבה מראש.

שלום לך, באמצעות פעילות גופנית סדירה תוכלי לחטב את גופך, כולל אזור הבטן. עם זאת, במידה ואכן ישארו מצבורי השומן הקטנים, ניתן יהיה לטפל בהם

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן