מי יכולה לעזור לי

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

19/11/2012 | 21:48 | מאת: סוקית 5

אני אחרי מעקף קיבה בו ירדתי 30 ק"ג ונשארו הרבה עודפים בבטן ישבן ירכיים התיעצתי לגבי אוברול כללי עם מספר רופאים בעלי הסכים לניתוח באופן כללי לאחר שלקחתי אותו לשיחת סיכום בה הוא ראה איזה חתכים ואיפה התפרים הוא התחרט ולא מוכן שאני יעבור את הניתוח מיותר לציין כמה התבאסתי מזה וכעת אתם נכנסים לתמונה אני צריכה תמונות של איזור הניתוח לפי תאריכי יעד מהניתוח ואילך לראות איך התפרים נראים אחרי חצי שנה , שנה ויותר אני חייבת להראות לו שזה לא נשאר אדום ומככוער כמו שעה אחרי הסרת התחבושות הוא כאחד שהתנגד גם למעקף יתרצה בסוף אבל אני חייבת להראות לו כמה שיותר תמונות כאלה אשמח אם תשלחו פה או אפילו בפרטי תודה

אני ממליצה שתגיעי עם בעלך לייעוץ במרפאה שם תוכלו לצפות בתמונות של צלקות לאורך פרקי זמן שונים.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן