נפיחות לאחר מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

27/10/2012 | 21:00 | מאת: טלי

שלום רב, אני שבועיים לאחר מתיחת בטן וניכרת נפיחות מסויימת בבטן עליונה. ידוע לי על נפיחות שנותרת כ 3 חודשים בבטן התחתונה אך לא בעליונה ולכן אני מודאגת. זה לא שממש ניכרת שם הצטברות נוזלים משמעותית אלא שהבטן באזור העליון איננה ישרה כפי שאמורה להיות . האם זה נשמע נורמלי ?

שלום טלי, לעיתים אנו רואים נפיחות קלה גם בבטן העליונה, העשויה להיות קשורה עם רפיון השרירים לאחר הניתוח או בצקת ברקמה לאחר שאיבת שומן. נשמע לי שאת חווה מצב זה, אשר הנו נורמלי. בכל מקרה, תוכלי לקבל תשובה מדויקת בבקורת. החלמה מהירה!

31/10/2012 | 08:53 | מאת: טלי

תודה על התשובה המהירה וסליחה על הבורות אבל הייתי תחת הרושם שלאחר מתיחת בטן השרירים אמורים להיות מתוחים מתמיד. מעולם לא הועלתה בפניי האפשרות של רפיון שרירים לאחר מתיחה, האין זה פרדוקס?

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן