הסרת עודפי עור

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

23/10/2012 | 11:55 | מאת: קרן

שלום אני לאחר ירידה גדולה בשקל בעקבותיה נוצר עודפי עור בבטן. יש לי חוסר פקטור 11 ורציתי לדעת האם אוכל לעבור ניתוח

שלום קרן, הבעיה שציינת הנה שכיחה יחסית, ומייצגת מצב בו בדיקת תפקודי הקרישה מעידה על ערך מסוים אשר הנו מוארך מעבר לנורמה.על פי דבריך אני מבינה שכבר עברת ברור וכנראה שידוע מה רמת החסר שלך. במידה ומדובר בחסר קל, במרבית המקרים, אין חשש לדמום בניתוח ואין מניעה לבצעו. במידה וקיים חסר משמעותי, יהיה צורך להשלים את החסר טרם הניתוח, ולכן הניתוח יתבצע במרכז רפואי המתאים להליך זה.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן