מכשיר הווייסר לעומת הבודיטייט

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

17/10/2010 | 09:35 | מאת: לימור

הייתי מבקשת הסבר על מכשיר הווייסר האם נית לשאוב שומן מהבטן של חצי ליטר . מהם היתרונות והחסרונות ןאם הוא כבר בשימוש אצלך במרפאה אודה לתשובתך בברכה

שלום לימור, מכשיר הוויזר נעזר בגלי אולטרהסאונד על מנת לפרק את רקמת השומן על מנת להקל על פעולת השאיבה, לטפל ברקמה פיברוטית באזורים הקשים לשאיבה ולאפשר עיצוב מדוייק יותר. אחד מיתרונותיו הנה יכולתו להמיס נפחי שומן גדולים (ליטרים), בזמן קצר יחסית וללא מאמץ פיזי של המנתח. המכשיר נמצא בשמוש ואת מוזמנת להגיע לייעוץ.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן