מתי אפשר לבוא ליעוץ ?

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

03/10/2012 | 21:27 | מאת: שירן

אני אחרי ירידה של כ- 30 ק"ג ללא ניתוח. במשקל אני יכולה להוריד לפחות עוד 15 ק"ג אבל במבנה הגוף אני מאוד רזה ברגליים ובידיים ויש לי בטן ענקית ונפולה וגם עור אודף במותניים. המתרה שלי היא ללא ספק לעבור ניתוח מתיחה וכל מה שאפשר (אחרי 4 הריונות, מספיק).אבל רציתי להגיעה מוכנה מבחינת משקל. האם כדאי להגיע כבר ליעוץ ואם יש סיכוי שמבחינת המשקל אני כבר מתאימה או שיגדירו לי משקל יעד ? תודה מראש

שלום שירן, אני ממליצה להגיע כבר בשלב זה לייעוץ מתוך מספר מטרות: ראשית, תוכלי לרקבל הכוונה באשר לסוג הפעולה הניתוחית המתאימה למבנה גופך, ולהתכונן מבחינת התזמון העתידי המתאים לך ברמה של חופש מהעבודה וארגון עזרה בבית. שנית, כאשר תצפי בתמונות מטופלות עם מבנה גוף דומה אשר עברו את הפעולה, יהיה לך קל יותר להסיר את הקילוגרמים האחרונים ולהתגבר על משברים קטנים בדרך, שכן התוצאה האסתטית תהיה ברורה ויזוראלית. לעיתים, גם לאחר ירידה גדולה במשקל עדין נותרת בטן ענקית ונמנעת תחושת השינוי מהמטופל שכן הפידבקים מהסביבה לא מגיעים.כאשר יוסבר לך ביעוץ מה כמות העור והשומן העודפים אשר יוסרו בניתוח, תוכלי להתעודד ולהתחזק. ולבסוף, המנתח יעריך במהלך הבדיקה כמה שומן פנימי נותר בבטן, ומה כמות העור והשומן העודפים אשר כאמור עשויים לשקול קילוגרמים רבים. לעיתים קרובות המטופל מופתע בייעוץ מכך שהנו מוכן לניתוח מוקדם מכפי שהעריך, שכן מה שחשוב זהו השכלול בין המשקל לגובה, מיקום השומן, ומבנה הגוף. פני לייעוץ והכוונה. בהצלחה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן