יומיים לאחר שאיבה

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

03/10/2012 | 19:00 | מאת: א.ב.

שלום רב. לפני יומיים עברתי שאיבת שומן באיזור הירכיים והברכיים (ללא מתיחה או הסרת עור). התחושה לאחר הניתוח, בזמן הליכה, היא של משיכה חזרה כלפי מטה. בדוח הניתוח שלי נכתב כי איכות העור ירודה מאד והמנתח שלי אכן ציין שאאלץ להיות עם המחטבים יותר מהרגיל בשל סוג ואיכות העור. האם זה מבטיח פתרון? אני לא מפסיקה לתהות אם העור לא יראה נורא לאחר הסרת המחטבים. דבר שני, על מנת לנקות מידי פעם את המחטבים עלי להישאר מספר שעות בלי על מנת שיתייבשו. האם זה נורא??? הבנתי שאי אפשר לייבש במייבש כביסה. תודה!

שלום לך, אני מניחה שנושא השפעת איכות העור על הצלחת השאיבה נדון ארוכות עמך טרם הניתוח. המשמעות של איכות ירודה הנה יכולת התכווצות נמוכה של העור לאחר ירידה בנפח השומן שתחתיו, באמצעות שאיבה או ירידה במשקל. בשלב זה הקפידי למלא אחר הוראות המנתח וחזרי לפעילות גופנית כשיאשר. הייתי ממתינה עם הניקוי מס ימים, כחלופה תוכלי ללבוש בינתיים מחטב פשוט אשר תוכלי לרכוש בחנות הלבשה תחתונה. החלמה מהירה!

06/10/2012 | 21:44 | מאת: א.ב.

לפי מה שאת אומרת התוצאה של "איכות עור ירודה" היא עוד "נוזל". ממה שהבנתי מהרופא שניתח אותי, התוצאה תהיה התכווצויות של העור, כמו צלוליט. אם אני מבינה אותך נכון, על מנת להשיג עור צמוד אין לי ברירה אלא להסיר עור וזה רחוק ממה שאני הבנתי. עכשיו אני מודאגת...

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן