עור עודף

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

30/08/2012 | 14:30 | מאת: חיה

עברתי ניתוח שרוול לפני שנה וחצי בבית חולים רמבם השלתי 50 ק"ג היום משקלי יציב וכעת יש לי עודפי עור רפים גם בידים בעיקר בבטן ובשוקיים האם אני זכאית על ידי קופח למימון ניתות מתיחת עור ואם כן כיצד זה נעשה תודה

חיה שלום, בכל קופה ההתנהלות הבירוקרטית שונה במקצת. רופא המשפחה יוכל לכוונך. פני להערכת כירורג פלסטי, ורופא עור באם קיימת עדות לדלקת תחת קפל העור וצרפי המלצותיהם לפנייתך. בררך כלל, הניתוח יאושר אם תהיה עדות לבעיה רפואית אשר נגרמת עקב עודפי העור. בהצלחה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן