מתיחת בטן לאחר שרוול

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

20/08/2012 | 17:51 | מאת: מיואשת

שלום. לפני כשנתיים עברתי שרוול, ערב הניתוח שקלתי 128 קילו בגובה 174ס"מ וכיום הנני 85 קילו ובמשקל הזה אני נמצאת כבר שנה (אין עליות וירידות משקל סטטי), אני שמחה שעברתי את השרוול כמובן אך עדין יש לי בטן גדולה, יש את הסינר אך זה נראה לי עוד שומן ולא מקרה של עור עודף, זה נראה כאילו יש לי עוד המון שומן בכלל הבטן וממש טיפה עור עודף, האם, לפי מה שרשמתי, אני יכולה לעבור ניתוח משולב מתיחת בטן ושאיבת שומן? אודה לך מאוד על תשובה מהירה.

שלום לך, ירדת יפה במשקל, ומשקל גופך יציב. מבחינה זו, את בשלב הנכון לעבור ניתוח לעיצוב הגוף. כמוך, מטופלים רבים חשים שנותרו בבטנם עודפי שומן, בעוד שהבעיה האמיתית הנם עודפי עור. לכן אני ממליצה שתגיעי לבדיקה ובה אוכל להתרשם מהתרומה של עודפי העור, השומן ובכמה ניתוח להסרת עודפי העור יכול לקדם אותך.בהצלחה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן