חומרי מילוי

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

29/07/2012 | 23:07 | מאת: מיכל 5

בשנים האחרונות הייתי אצל שתי רופאות שונות למילוי בעזרת חומצות היאלרוניות. ראשית לא הצלחתי להבין האם זו שניתנה לי אכן תואמת את צרכי או פשוט חומר עבודה שהרופאה מעדיפה מטעמיה שלה. ביקשתי חומר אחר נידמה לי רדיאס שמופיע בקיר הפרסום שלה והיא מיד הגיבה שזה הרבה יותר יקר. בנוסף אצל שתי הרופאות טופלתי ב3 מזרקים ואף אחת מהן לא טרחה להראות לי שהיא מסיימת מזרק ופותחת חדש הכל נעשה מהר ובלי שקיפות. .ראיתי גם שמוציאים חצאי מזרקים מלאים מהמקרר ומשתמשים בהם. תהיותי,אני מוכנה לשלם ממיטב כספי ולסמוך על רופא/ה אך האם זו בקשה מוגזמת שהרופא יטרח להראות לי שהוא אכן שם שלושה מזרקים כפי שהבטיח? בדיוק כמו שכל מוכר אחר מראה ללקוח את הסחורה בעיקר שהיא עולה אלפי שקלים? האם אני מפספסת משהו ? גם בקשר לחומרי המילוי? וגם בקשר לרצוני להרגיש שקיבלתי תמורה מלאה עבור כספי? אשמח להתייחסותך? אני כרגע רוצה לעשות שוב וחשה שאני לא יכולה לסמוך לאו דווקא על המקצועיות אלא על האופן שבו עושים שימוש בחומרים. תודה על התייחסותך (אני לא אדם "שמחפש" ולא סומך אבל במיקרים אלה יצאתי עם תחושת בטן לא טובה) תודה מיכל

מיכל שלום, חומר המילוי הנפוץ ביותר בארץ כיום הנו חומצה היאלורונית ובחומר זה טופלת. רדיאס הנו גם חומר מצויין אולם לא תמיד האינדיקציות לטיפול בהם חופפות. חלק מהליך בחירת הרופא המטפל מבוסס על כימיה בין אישית, התרשמות מקצועית ובניית יחסי אמון בין המטפל למטופל, ולכן אני חושבת שבאם קיימים משקעים כבדים כאלו בלבך, מוטב היה אילו היית מבקשת הבהרות מהרופא המזריק בזמן אמת. רוב המטפלים נוהגים בשקיפות וביושר. אני מקווה שהרושם הרע ישתפר במהלך מפגשים עתידיים. בהצלחה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן