שאיבת שומן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

29/07/2012 | 10:33 | מאת: מיכל

טלי שלום. ב2008 הייתי אמורה לעבור שאיבה של הבטן מתניים גב וירכיים. ושילמתי על שאיבה גדולה. בכניסה לניתוח חששתי וביקשתי לערוך את השאיבה ללא ירכיים וכך היה. 2 שאלות לי אלייך. הראשונה היא: התוצאה לא הייתה יפה בבטן נשארו אזורים בעיקר מתחת לטבור עם שומן ובולטים רק לאחר תחנונים הוכנסתי לתיקון ב2010 וגם עכשיו הבטן עם חלקים של שקעים. מה עושים? השאלה השנייה היא: כאשר נכנסתי לתיקון ביקשתי לשאוב את החלק שלא שאבו בניתוח הראשון היות ולא קיבלתי החזר כספי והרופא סירב למרות שזה אותו המנתח. מדובר ברשת ידועה והם מתעקשים לא להחזיר לי כסף ולא את הניתוח האם זה בסדר?

מיכל שלום, אחת מתופעות הלואי של שאיבת שומן הנה אירגוליות בעור באותו האזור. מצב זה עשוי להופיע מיד לאחר השאיבה או שנים אחר כך, עקב אבדן אלסטיות של העור והתרופפות שלו המופיעות עם הגיל. באשר לשקעים הקיימים, התיקון יתבסס על טיב הרקמות הקיימות, אם עדין קיים עודף שומן יתכן וניתן לשאוב אותו. אם קיים כבר עודף עור, מתיחתו תשפר מצב של אירגולריות. ההסכם בינך לבין המנתח קרוב לודאי הובהר בטופס ההסכמה עליו חתמת במפגש הטרום ניתוחי. בקשי לראותו וכך יהיה ברור לך יותר מה היתה תוכנית הניתוח.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן